adverteerders

/adverteerders
adverteerders2018-12-06T15:14:42+00:00

Wilt u een nieuwe website? Een app of misschien wel allebei? Binary Solutions is uw one-stop-shop! Met duidelijke taal, transparante werkwijze en schappelijke prijzen weten wij zeker dat er ook voor u een binaire oplossing is voor uw digitale behoefte.

Wij geloven niet in het ‘uurtje factuurtje’-model, maar investeren liever in een langdurige relatie. Dat betekent concreet dat wij niet zo maar een rekening sturen. Heeft u een probleem en het is eenvoudig, binnen een paar minuten, verholpen? Dan zien wij dat gewoon als ouderwetse service!

Bouwactief is een aannemers- en loodgietersbedrijf gevestigd te ’s-Gravenzande. Bouwactief is in 1977 als twee mans bedrijf gestart en in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig bouw- en loodgietersbedrijf met 30 personeelsleden.

Ons bedrijf is een combinatie van een bouw- en loodgietersbedrijf. Wij houden ons bezig met vrijwel alle denkbare werkzaamheden op het gebied van bouw- en loodgieterswerk. Tevens beschikken wij over een eigen machinale werkplaats.

Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Een administratiekantoor, geleid door een boekhouder, die wil meedenken met u als ondernemer, die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en (toekomstige) resultaat van uw onderneming.

Een adviseur die er aan bijdraagt dat de boekhouding van uw bedrijf efficiënt is georganiseerd, die u proactief voorziet van advies waardoor u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk, terwijl onze kosten in vergelijking met een accountant lager en beheersbaar zijn.

Speciaalzaak voor dames én heren. Openingstijden : maandag gesloten; dinsdag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur; zaterdag: 8.00 tot 1400 uur. De kapsalon heeft geen eigen website.

Contactgegevens: Gevers Deynootweg 126-E in Scheveningen. Telefoon: 070-350.08.72

Dit bedrijf heeft geen eigen website. Contactgegevens: Karin Rietdijk, email: deschaterendevoetjes@kabeltelefoon.nl, telefoon 06-10516191

Samen koken met je vrienden; of maandelijks in clubverband. Leer de geheimen van de Franse keuken onder leiding van Chef van Steenbergen in het kookatelier Wassenaar Kerkehout.

Dit bedrijf heeft geen eigen website. Contactgegevens: Henk van Steenbergen, telefoon 06-13606403

Wij bieden een groot assortiment van producten zoals, potten, vazen, interieuraccesoires, binnen- en buitenplanten en snijbloemen. Tevens maken wij bloemwerk voor thuis, op het werk of om cadeau te geven. Ook verzorgen wij rouwbloemwerk en bruidswerk geheel naar uw keuze. In Wateringen bezorgen wij uw bestelling gratis en alles daarbuiten tegen een kleine vergoeding. Ook geven wij cursussen in bloemschikken. Het is mogelijk om in overleg een gezellige workshop te organiseren met een groep vriendinnen, collega’s of familie. Kenmerkend voor Westland Florada zijn de ruime sortering, zeer scherpe prijzen en natuurlijk onze persoonlijke aandacht.

Overige adverteerders:

HARFA Bouw Timmerwerk en onderhoud, Van Vredenburchweg 12, Rijswijk
Telefoon +31(0)622481438 of harryvanderstap@gmail.com

Onderhoudsbedrijf J.M. van Doorn, Loosduinseweg 619 i Den Haag
Telefoon 06-54624311

Van Bohemen’s Kippenbar, Wild & Gevogelte, Lange Mare 94 Leiden
Telefoon 071-5141476