Gastenboek

/Gastenboek
Gastenboek2015-03-18T10:52:21+00:00

U kunt op vele manieren in contact met ons komen. Onze website heeft u al gevonden. Maar wellicht bent u aanwezig geweest op ons jaarlijks concert of op een open repetitie avond. Wij horen graag hoe u dit heeft ervaren en stellen het op prijs als u uw bericht achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
C.Persoon C.Persoon uit Honselersdijk schreef op 9 april 2018 om 08:00:
Het is wel een late reactie maar wij willen jullie een groot compliment geven voor de jubileumshow. Het was een geweldig leuke middag met veel verrassingen. De zang was mooi, kleding vooral na de pauze was prachtig. Het is best moeilijk om alles uit het hoofd te zingen en ook nog te acteren. Bedankt en ga vooral zo door.
Ad Broos Ad Broos uit Uden schreef op 23 februari 2018 om 07:03:
Beste mensen, Proficiat met het 20 jarig bestaan! Ik wens jullie van harte een succesvol jubileumconcert! Het is voor mij te ver weg, anders zou ik komen kijken en luisteren. GENIET! ad broos
Ad Broos Ad Broos uit Uden schreef op 14 december 2017 om 15:10:
Beste mensen, Willy Caron was vroeger, toen ik tiener was, mijn grote voorbeeld, maar helaas mocht ik de zangkunst niet tot beroep maken. Nu ben ik in contact gekomen met jullie dirigente van het Willy Carom muziektheater en ik wens jullie van harte heel veel succes en zangplezier in het restje van 2017 en in heel 2018. Gezond en vrede zijn mogelijk het resultaat van samen muziek maken. Geniet!