© 2019 by Willy Caron Muziektheater

cijfermeester.png

Een administratiekantoor, geleid door een boekhouder, die wil meedenken met u als ondernemer, die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en (toekomstige) resultaat van uw onderneming.

Een adviseur die er aan bijdraagt dat de boekhouding van uw bedrijf efficiënt is georganiseerd, die u proactief voorziet van advies waardoor u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk, terwijl onze kosten in vergelijking met een accountant lager en beheersbaar zijn.

binary-solutions.jpg

Wilt u een nieuwe website? Een app of misschien wel allebei? Binary Solutions is uw one-stop-shop! Met duidelijke taal, transparante werkwijze en schappelijke prijzen weten wij zeker dat er ook voor u een binaire oplossing is voor uw digitale behoefte.

Wij geloven niet in het ‘uurtje factuurtje’-model, maar investeren liever in een langdurige relatie. Dat betekent concreet dat wij niet zo maar een rekening sturen. Heeft u een probleem en het is eenvoudig, binnen een paar minuten, verholpen? Dan zien wij dat gewoon als ouderwetse service!

kookstudio.png

Samen koken met je vrienden; of maandelijks in clubverband. Leer de geheimen van de Franse keuken onder leiding van Chef van Steenbergen in het kookatelier Wassenaar Kerkehout.

Wij bieden een groot assortiment van producten zoals, potten, vazen, interieuraccesoires, binnen- en buitenplanten en snijbloemen. Tevens maken wij bloemwerk voor thuis, op het werk of om cadeau te geven. Ook verzorgen wij rouwbloemwerk en bruidswerk geheel naar uw keuze. In Wateringen bezorgen wij uw bestelling gratis en alles daarbuiten tegen een kleine vergoeding. Ook geven wij cursussen in bloemschikken. Het is mogelijk om in overleg een gezellige workshop te organiseren met een groep vriendinnen, collega’s of familie. Kenmerkend voor Westland Florada zijn de ruime sortering, zeer scherpe prijzen en natuurlijk onze persoonlijke aandacht.

Overige adverteerders:

HARFA Bouw Timmerwerk en onderhoud, Van Vredenburchweg 12, Rijswijk
Telefoon +31(0)622481438 of harryvanderstap@gmail.com

Van Bohemen’s Kippenbar, Wild & Gevogelte, Lange Mare 94 Leiden
Telefoon 071-5141476